isandriova

Ředitelka školy

Sandri Iva, RNDr.

66

Sociální sítě

 

 google  logo3D lipdubf

Partneři školy

abc-english  logo okd

logo profesiadays cz   Profesia-logo

cigler  money

Kubica  jurecka

dum barev

progecad hor150x38 solicad

Alcaplast

CCŽV-dospělí

Naše škola je akreditovanou osobou pro organizaci kurzů a zkoušek k získání profesních kvalifikací v následných profesích:

Úplná profesní kvalifikace

Profesní kvalifikace

Skupina oborů

Číšník, servírka 65-99-H/02

Složitá obsluha hostů

65-008-H

Gastronomie, hotelnictví, turizmus 65-

Kuchař 65-99-H/01

Příprava minutek 65-004-H

Gastronomie, hotelnictví, turizmus 65-

Příprava pokrmů studené kuchyně

65-002-H

Gastronomie, hotelnictví, turizmus 65-

Příprava teplých pokrmů

65-001-H

Gastronomie, hotelnictví, turizmus 65-

Cukrář 29-54-H/01

Výroba jemného pečiva

29-002-H

Potravinářství a potravinová chemie 29-

Cukrář 29-54-H/01

Výroba restauračních moučníků

29-012-H

Potravinářství a potravinová chemie 29-

Cukrář 29-54-H/01

Výroba zákusků a dortů

29-007-H

Potravinářství a potravinová chemie 29-

Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty 29-008-H

Potravinářství a potravinová chemie 29-

Řemeslná výroba perníků

29-013-H

Potravinářství a potravinová chemie 29-

Truhlář 33-56-H/01

Truhlář nábytkář 33-001-H

Zpracování dřeva a výroba hudebních nástrojů 33-

Instalatér 36-52-H/01

Montér vnitřního rozvodu vody a kanalizace 36-003-H

Stavebnictví, geodezie a kartografie 36-

Strojní mechanik 23-51-H/01

Zámečník 23-003-H

Strojírenství, strojírenská výroba 23-

 

Získání profesní kvalifikace je vstupenkou na trh práce. Uchazeč ji může získat splněním podmínek:

  1. Po předchozí konzultaci může přijít ke zkouškám bez absolvování kurzu.
  2. Na základě ověření vstupních znalostí může vykonat na škole kurz, který je zakončen zkouškou. Maximální délka trvání kurzů je 250 hodin.

V obou případech získá certifikát o získání profesní kvalifikace.

U oboru Cukrář po vykonání zkoušek z profesních kvalifikací (Výroba zákusků a dortů + Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty + Řemeslná výroba perníků) získá absolvent úplnou profesní kvalifikaci v oboru Cukrář a může se přihlásit k vykonání Závěrečné zkoušky.

V oboru Kuchař pov ykonání z profesních kvalifikací (Příprava minutek + Příprava pokrmů studené kuchyně + Příprava teplých pokrmů) získá uchazeč úplnou profesní kvalifikaci v oboru Kuchař.

Vykonáním zkoušky profesní kvalifikace Složitá obsluha hostů získá uchazeč úplnou profesní kvalifikaci v oboru Číšník.

V oboru Kuchař, Číšník po vykonání z profesních kvalifikací (Složitá obsluha hostů + Příprava minutek + Příprava pokrmů studené kuchyně + Příprava teplých pokrmů) může se přihlásit k vykonání Závěrečné zkoušky v oboru Kuchař-číšník.

V ostatních uvedených případech získá uchazeč certifikát o získání profesní kvalifikace.

Hodinová dotace kurzů a finanční náklady jsou stanovovány na základě počtu a vstupních předpokladů uchazečů.

 


Střední škola techniky a služeb Karviná, Copyright © 2011 SYSTEMCONTROL s.r.o.
Optimalizováno pro rozlišení 1024x768 a vyšší